Fusta in “A” e in tendinte de cateva sezoane si o poti purta indiferent de forma corpului tau, intrucat avantajeaza orice silueta. Important e sa o asortam cu topurile potrivite pentru a crea iluzia optica a unui corp cat mai aproape de cel considerat a fi perfect, corpul clepsidra:

1. Daca forma corpului tau e triunghi, poti purta o fusta in “A” intr-o culoare mai inchisa cu un top cu detalii pe piept, intr-o culoare puternica sau cu printuri interesante.

2. Daca forma corpului tau e triunghi inversat, poti purta o fusta in “A” in culori puternice sau cu printuri indraznete cu un top intr-o singura culoare, cu decolteu in V.

3. Daca forma corpului tau e mai baietoasa, dreptunghi, alege o fusta in “A” cu mai mult volum purtata cu un top cu maneci fluture si un colier colorat.

4. Daca forma corpului tau e rotunda, poti alege o fusta in “A” fara prea mult volum cu un top cu maneca 3/4 si decolteu in V.

5. Daca forma corpului tau e clepsidra, poti purta o fusta in “A” cu printuri florale cu un top pe corp, intr-o culoare care te avantajeaza. Intrucat e forma ideala de corp, e de dorit sa alegem hainele in asa fel incat sa nu cream dezechilibru intre partea de sus si cea de jos a corpului.

Tu ai o fusta in “A” in garderoba? Cu ce obisnuiesti sa o porti?

Fusta in “A” Zara; Camasa de blugi Terranova; Poseta Zara; Sandale Sfera

Photo credit: Anita Bejenaru

 

Fusta în A avantajează orice siluetăDSC_1161_1webDSC_1166_1web

Advertisements