Pe vremea aceasta racoroasa, de toamna, o piesa vestimentara ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta e un trench/pardesiu.

Poate ca te intrebi cum sa alegi modelul potrivit pentru corpul tau? Te voi ajuta eu cu cateva sugestii.

Pentru un corp triunghi, as recomanda trench-ul cu doua randuri de nasturi sau cu un singur rand de nasturi si cu revere mai voluminoase. Pentru un corp triunghi inversat, e de dorit ca in partea de sus a trench-ului sa fie cat mai putine detalii, iar partea de jos sa fie cat mai voluminoasa. Corpului dreptunghi i se potriveste un trench cu revere voluminoase, legat in talie cu o curea si cu partea de jos in forma de A. Cand vine vorba despre corpul rotund, cu siguranta as opta pentru un pardesiu, intrucat lungimea 3/4 avantajeaza aceasta forma a corpului, dand senzatia de alungire. Pentru corpul clepsidra, as recomanda un trench cambrat, purtat cu o curea in talie. E important sa ne asiguram ca se pastreaza echilibrul intre partea de sus si cea de jos a corpului.

Eu port o fusta creion din imitatie de piele (similar AICI) cu un top (similar AICI). Pentru a completa tinuta mi-am ales un pardesiu de pe Kurtmann.ro. Materialul din care e confectionat e unul fin, moale, placut la purtare. Mai multe modele de trench puteti gasi AICI.

Pe langa faptul ca trench-ul a fost si va ramane un fashion trend, e si o piesa vestimentara extrem de comoda si utila.

Photo: Vlad Cindea

_CVV2420

_CVV2423

_CVV2429

_CVV2451

_CVV2462 _CVV2475 _CVV2486

Advertisements