Esti pasionata de haine? Iti plac prezentarile de moda? Vrei sa afli care sunt tendintele sezonului de primavara-vara? Esti curioasa sa vezi colectiile designerilor locali? Iti doresti sa porti discutii despre trenduri cu alte pasionate de moda? Vrei sa ne cunoastem? Atunci nu poti lipsi de la prima editie a evenimentului fashion al primaverii Fashionholic N°1, organizat de fetele de la Noi Re-Cream.

fashionholic

Vor fi 2 zile de “fashion infusion” (cum le-au numit organizatorii) in care designerii locali isi vor prezenta colectiile de primavara-vara. Intrarea este libera. Prima zi de fashion se va incheia cu un cocktail event, in cadrul caruia va avea loc o prezentare a colectiilor de primavara-vara Marmuse Athelier, Finezze by Oana Cocir si Tudor Personal Tailor din Timișoara. La cocktail puteti participa pe baza de invitatie. Invitatiile pot fi achizitionate la intrare, contra sumei de 15 RON.

Poate  va intrebati de ce spuneam ca vom avea ocazia sa ne cunoastem in cadrul acestui eveniment. Ei bine, va fi amenajat si un Fashion Blogger’s Corner, unde va veti putea intalni cu mine, Roxi de la Fashionac.com si Laura de la Living in a shoe. Desi pe Roxi o cunosc de cativa ani, doar de 1 an am avut ocazia sa o cunosc prin intermediul blogului ei. Astfel am aflat ca, pe langa simtul estetic dezvoltat, ea se pricepe foarte bine si la scris.:-) De asta va incurajez ca, pe langa a-i admira pozele fashion de pe blog, sa ii cititi si articolele. Pe Laura nu o cunosc personal, insa recunosc ca ii urmaresc postarile. Pe langa tinutele impecabile, ceea ce mi-a atras atentia la ea si imi place e atitudinea.

Nu as vrea sa inchei inainte de a va spune ca impreuna cu T’esha by Diana Tatucu ne-am gandit sa va facem o supriza. 🙂 Este vorba despre un voucher in valoare de 100 RON, pe care Diana il va oferi uneia dintre participantele la acest eveniment. Castigatoarea voucher-ului va putea sa isi achizitioneze un articol vestimentar din colectia de primavara-vara T’esha by Diana Tatucu. Daca pretul articolului ales depaseste valoarea voucher-ului, castigatoarea urmand sa plateasca diferenta. Asa ca, daca treci pe la standul T’esha, respectiv pe la Blogger’s Corner, tot ce trebuie sa faci este sa iti treci numele, adresa de e-mail si numarul de telefon pe un biletel pentru a intra in concurs. Castigatoarea va fi anuntata pe blogul meu, respectiv pe paginile de Facebook Image & Style si Tésha by Diana Tatucu.

Sper ca ti-am trezit interesul si vei dori sa iti petreci un weekend alaturi de noi. 🙂

Advertisements