Astazi as vrea sa va vorbesc despre un proiect fain al celor de la Sfera Timisoarei. Cine sunt cei de la Sfera Timisoarei? Un ONG a carui viziune urmareste implicarea cetatenilor in activitati de voluntariat, schimb de experienta, donarea si reciclarea de bunuri.

Proiectul despre care as vrea sa va povestesc se numeste Fashion Swap Party si a ajuns la a 10-a editie. Daca ai in garderoba haine sau accesorii de care te-ai plictisit, insa care sunt in stare foarte buna si inca in trend, poti aduce maxim 10 produse curate si calcate pe care le poti schimba cu alte haine sau accesorii pe placul tau. E o modalitate foarte draguta si deloc costisitoare de a da un refresh garderobei tale. Sa nu mai spun ca e o ocazie extraordinara de a cunoaste oameni noi, de a petrece o dupa-amiaza relaxanta intr-o companie placuta si, nu in ultimul rand, de a face o fapta buna. Evenimentul are si un scop caritabil, suma stransa din biletele de intrare urmand sa fie donata  femeilor ce au fost victime ale violentei domestice, din cadrul Centrului „Sf. Maria a Apostolilor”.

Daca nu ai un alt program, te asteptam sambata, 29 octombrie, incepand cu ora 16 la Cafeneaua D’arc din Unirii pentru o noua editie Fashion Swap Party. Intrarea este 20 RON, iar pretul include acces la ateliere de fashion si make-up sustinute de artistii locali, degustare de prajituri si bilet la tombola cu premii.

See you there! 😉

14563493_1764216143846484_8229661788449748408_n

 

 

 

Advertisements