Numele meu este Georgiana Medrea si sunt absolventa a Cursurilor de Consultanti de Stil ale Style Coaching Institute din UK. In prezent, sunt Consilier de Stil, Personal Shopper & Fashion Blogger in Timisoara.

Initial, totul a pornit din pasiune pentru haine si stil, acesta fiind motivul pentru mi-am facut un blog de fashion acum mai bine de 2 ani. Ulterior, la acestea s-a adaugat dorinta de a aduce un plus de valoare in vietile celor din jur prin aceasta pasiune. Astfel, m-am inscris la cursurile de consultanti de imagine ale unui Institut din UK, iar in urma absolvirii s-au conturat conceptele de Atelier de stil personal si Consiliere 1 la 1.

Prin intermediul blogului, al sedintelor individuale de consiliere de stil și ca urma a atelierelor de stil, imi doresc sa te ajut sa iti schimbi intr-o maniera pozitiva perceptia asupra propriului stil, incurajandu-te sa pasesti afara din zona de confort.

Pentru colaborari de blogging sau sedinte de consiliere de stil vestimentar, ma puteti contacta pe adresa georgiana.medrea@consilierdestil.com. Noul meu site cu blog poate fi accesat aici: http://www.georgianamedrea.com.

dsc_6170_1logo

Advertisements