Numele meu este Georgiana Medrea si sunt absolventa a Cursurilor de Consultant de Stil ale Style Coaching Institute din UK. In prezent, sunt Consultant de Stil & Personal Shopper in Timisoara.

Stiai ca prima impresie despre o persoana noua pe care o intalnim se formeaza in doar cateva secunde? Studiile arata ca ceea ce comunicam prin limbajul corpului (postura, tonul vocii, atitudine si vestimentatie) impacteaza in proportie de 55 % mesajul pe care vrem sa il transmitem interlocutorului.

Cum te pot ajuta eu? Pentru ca traim intr-o societate in care imaginea conteaza foarte mult, te pot ajuta sa te simti bine in pielea, sa iti accepti corpul, sa inveti sa iti pui in evidenta partile frumoase ale corpului si sa maschezi imperfectiunile prin hainele pe care le porti, sa alegi hainele potrivite siluetei tale, ritmului vietii tale si care sunt in acord cu personalitatea ta, sa iti imbunatatesti stilul vestimentar, sa fii mai indrazneata in alegerile vestimentare si cromatice, sa porti cu atitudine culorile care te infrumuseteaza, sa reorganizezi garderoba si sa grupezi hainele din garderoba in capsule, sa faci shopping pentru diferite ocazii sau pentru a-ti reface garderoba pentru noul sezon.

Fie ca doresti sa inveti sa te imbraci cu stil sau doar sa iti perfectionezi stilul vestimentar, fie ca ai nevoie de un specialist cu care sa te consulti de fiecare data cand ai de facut o alegere vestimentara, te incurajez sa ma contactezi printr-un mesaj privat pe adresa de e-mail georgiana.medrea@consilierdestil.com.

 

dsc_6170_1logo